Skal vi arbejde sammen?

Vi vil gerne lære din virksomheds mennesker og maskiner at kende.
Det er nemlig vores erfaring, at et fast og tæt samarbejde skaber de bedste resultater.

Fleksibilitet og et fast team

Faglighed og fleksibilitet – leveret af et fast team på opgaven. Sådan udvikler man efter vores mening kundetilpassede løsninger – blandt andet automation til specialmaskiner.

Intelligent Automation A/S er en agil organisation. Derfor kan du sagt på godt jysk få noget, der virker inden for en rimelig tid og til en fornuftig pris.

Det kan lade sig gøre, fordi innovativ udvikling af optimale processer er en del af vores DNA. Dit projekt følges af det samme team fra start til slut uden fordyrende, interne overleveringer.

Det betyder også, at vi hele tiden kender historikken i projektet (du undgår at skulle sætte nye folk ind i sagen). Vi tror desuden på, at de relationer, der opbygges i et fast samarbejde, er værdifulde. Vi lærer nemlig virksomhedens produktionsapparat at kende. Oplever du et driftsstop, kan vi hurtigt få din produktion op at køre igen, fordi vi ved, hvordan dine maskiner fungerer.

Automation til specialmaskiner skal virke fra begyndelsen

Hos Intelligent Automation kan vi lide at få tingene til at virke – og de skal virke fra begyndelsen. Vi har gennem årene opbygget stor erfaring i at arbejde med PLC og servo-motion løsninger. Den erfaring bruger vi, når vi for eksempel arbejder med automation til specialmaskiner.

Intelligent Automation A/S leverer automation til flere forskellige brancher. Vi er imidlertid særligt vant til at arbejde i automobil-industrien. Vi lever op til de standarder og krav, der er til for eksempel komponenter og complience-krav, så maskinerne kan tilgås online.

Vi leverer gerne til maskinfabrikker, der arbejder med innovativ udvikling af specialmaskiner.

Underleverandører med højt kvalitetsniveau

En anden væsentlig grund til at vælge vores virksomhed er, at vi udelukkende bruger kendte producenter med et meget højt kvalitetsniveau som underleverandører.  Sammen med høj faglig viden og håndværk sikrer det kvalitet i dit maskinbyggeri.

Ring og hør, hvordan vi kan udvikle automation til dine specialmaskiner.